You are currently viewing Tudat/Manipuláció

Tudat/Manipuláció

Kedves Drága Olvasó!

Van egy szó, amelyről elmélkedek és nagyon fontos az életünkben. Nem teljesen összefüggően, de leírom azon gondolataimat, amelyek eszembe jutnak e szó kapcsán. Kérlek segíts, hogy neked mi a gondolatod a témáról..

MANIPULÁCIÓ

TUDAT integrálni fogja saját magát. Kinyílt és be fogja csukni saját magát. Ami olyan lesz, mint amikor egy szivacsból kinyomjuk az összes vizet.

Azt fogja eredményezni, hogy iszonyat mennyiségű energia fog felszabadulni. Ha az igy felszabadult energiákat nem tudjuk a helyén kezelni, akkor meg fogunk hülyülni. Ennek egy fontos része, hogy tudjak különbséget tenni a látszat, a tünékeny világ meg a valódi között.

Az egyensúly olyan törvény, amit nem hághat át senki. Torzulás = hatalomvágy, önzés

Felszín – mélység közötti különbség. Felszínen mutatok valamit és mi a hátsó szándék mögötte? Véleményből alkotni örök igazságot és ezt a magot ültetem el. – ÖRÖK ERŐK 😊

Felszín úgy tűnik, hogy az tünékeny, változó. A mögötte munkálkodó erő az változatlan. Struktúra = szerkezet

pl. 10 vonalból egy kockát tudok rajzolni- másnak aki látja az egy teli kocka. Pedig ez csak 10 vonal számomra. De közben nincs benne töltés. Mit látunk bele? Bele kell látni vagy magyarázni valamit?

Összhangba tudjam hozni a formát és a töltést. Van töltés és nincs formája. kusza. Keretbe foglalni…. igy lesz belőle egy világ. Lesz világos. Legyen keret, ne csússzon szét ezer felé. Összhangban legyen a kint és a bent. A felszín és a töltés. Mindig van választásod. Én önmagam a helyemen vagyok és mindenki más is a helyére tud kerülni.

Minden manipulátorban van egy közös pont: Nagyon hangoztatja azt, hogy valamiben Ő a leg. legjobban szeret, legmélyebb poklot járta át. Igy jut a figyelmedhez, az energiádhoz. Ami hozzád nem tesz.

Láss, ne csak nézz. Néz – belülről kifelé áradó energia. „jól nézel ki” – ez a felszínt nézi. Mindennek a felszínét. Látás- mindennek a magját nézni – a felszínen túl a kívülről befelé áradó energia. Látás fontosabb, mint a nézés? mindent csak nézünk? A tudáshoz a nézés és a látás is kell, mert meg kell néznem, hogy tűnik valami és meg kell látnom mi van benne. Mind a kettő kell!

Ha nem nézed, hogy látod meg? Hogy tisztán lássak… A belső bölcsességet az emberek nem használják. Csak az elmét. Mert az elme struktúra. Az elme strukturális rendszerként működik. Neki a változatlanság a lényege. (de azért fontos az elme, mert egyszerű példa: az elméd miatt tudod, hol van a wc. – ami hasznos)

Tisztánlátás – Jobb-Bal agyfélteke összhangba kerül.

JÓL CSAK A SZÍVÉVEL LÁT AZ EMBER! Ha belátod amit be kell, akkor másképp nézel ki !

Mindenkinek megvan a maga helye és funkciója. Helyén kell kezelni

Od kell figyelni, hogy mire hagyjuk manipulálni magunkat. És ebből mit teremtünk. Hozzá járulok e kapni valamit, ami nem az enyém?

Az én jelenlegi szerepem: “Szabó Kriszta” – Mi az én szerepem az isteni színjátékban? Megsemmisítem, ami vagyok vagy beteljesítem a sorsomat?

Szép estét ( Vonzerő – SzK)

Leave a Reply