Te milyen vagy?

Sziasztok Drága Olvasók!

A férfi-női viszonyokról szoktam írni, hisz ez mindenkit érdekel, ennek a pocsályájában biztos, hogy minden életkorban dagonyázik vagy hosszan vagy rövid ideig. Sőt vissza is lehet esni. 🙂

Ma épp azt mondtam, hogy amikor a nő tudja, hogy fiút hord a szíve alatt, akkor én nem tudom elképzelni, hogy azt mondogatja a 9 hónap alatt a gyermek számára. Fiú leszel és ezért

– nem sirsz

macsó leszel

– hatalmas egod lesz

– a nő csak egy punci

vagy inkább igy?

– anya pici fia maradsz

– bármikor hazajöhetsz és lesz tiszta ruha

– szólj és ha kell kitakaritok, amikor külön költözöl

– tiszteld a nőt és ha kell légy a papucsa, mert ettől tovább tart a kapcsolat

– mindig kérd ki a nő véleményét és a nőé az utolsó szó joga

Nem tudom, hogy alakul ki már születéskor, hogy a férfiak hoznak egy attitüdöt és a nők is olyan női szerepekkel születnek, amelyek borzolnak idegeket.

mert a nők:

– imádják, a pipát kitenni, hogy van egy férfi az oldalukon. Nem baj, ha ver, iszik, drogozik, bunkó. VAN!

– időre etetik a férfit és mosnak rá és teszik szét a lábukat, ha a férfi mondja

– a nő tudja, hogy a férfi a pénzt keresi a nő hobbiból dolgozik. Ezt mondják neki és ennyire is tekinti magát.

– minden nő kurva és a férfiak ezért nem tanulnak meg sexelni

vagy

-dominánsak

– irányítók

– önállóak

– szabadszájúak

– alpáriak

De valahogy igy születünk…. Nő alázkodik – a férfi egoista. Vagy forditva. Ki kinek a szemében milyen.

Mindenki azt gondolja, hogy majd én megváltoztatom. Tudod mit, nem változnak, csak megteszik, hogy befogja az egyik a másik felé a száját.

Nagyon kedves férfi ismerősöm azt mondta, hogy annyit gondolkozunk, hogy már káros. Nem ezekkel a szavakkal, ő sokkal finomabban és hozzáképest nőiesebben, esztétikusabban beszél a tettek hatásáról, ami főleg magunkban okoz aztán sebet.

Ma mondtam azt is, hogy ösztön vagy szívemre hallgatok.

Ha ösztönröl beszélek, akkor az már a szív ereje? Szerintem az ösztön az, amikor egyszerűen szinte saját magunk határozottsága nélkül cselekszünk. Ha már magunktól megkérdezzük, hogy a szívem mit mondd, akkor szerintem ott már az agy válaszol és máris agyalás van belőle. Csak csináld. Bármit. Persze, az is jó, ha végiggondolod, hogy komfortos vagy sem, de az megint agyalás. Szerintem a sziv – agy nélkül nem működik. Az agy használata sziv nélkül az pedig üzlet. Tárgyilagos, kiszámítható, megfontolt hosszú távon elfogadható racionális döntés – ami piaci tényezőkre hat. Szóval az agy értelmetlen, hatalmas szavakkal élő, ki nyer ma játszma.

Csak csináld. Vagy jó lesz vagy nem. Ha már B verzióra gondolsz, akkor már nem jó, mert megint agyalsz. Le kell kapcsolni, amikor hazaérünk, különben kilyukad az agyunk a füstöléstől. Ahogy hétvégén mondták rám: Szeretem magamnak gyártani a feladatokat. Hisz ha nincs, már nem is vagyunk fontosak. De kinek? Másnak vagy magamnak? Miért ne lennék fontos? Kinek akarok én fontos lenni?

Akkor vagyok fontos, ha csinálok valamit? Elveszitettem az életem mert mindig csináltam valamit, csak nem éltem. Az agyam működött.

Te milyen vagy????

Szép estét ( Vonzerő)

Leave a Reply