You are currently viewing Új Esztendő

Új Esztendő

Azt mondják, hogy ne vidd tovább az új esztendőre azt amit nem érdemes! Meg azt is mondják, hogy olyan dolgot tegyél az év utolsó napján amit, amit a következő évben folyamatosan szeretnél csinálni. Legyen rajtad piros, hogy a szenvedély, az érzékiség megtaláljon. Egyél lencsét. Ne moss.

Szóval mondanak mindent!

Azt csinálsz amit akarsz 🙂 Csináld azt amihez kedved van! Ez egy szar év volt. Nekem. Elnézést a vulgaritásért, de se szebben, se kedvesebben nem lehet kifejezni. Lehet, hogy ahogy az időben is megyek előre, egyre nehezebben viselem a változásokat, az ökröket a 2 mozdulattal meg nem oldható helyzeteket. Lehet, hogy már rugalmatlanabb vagyok, mint egykor. Sok minden lehet. De most most van! Most pedig ez egy mocsok év volt. Ilyen lesz e a következő! Azt mondtam tavaly is és most is, hogy jobb lesz. Viszont, tavaly vártam, hogy majd alakul, most pedig mindenki álljon félre, mert most én mondom meg, hogy mit szeretnék! Mi lesz ebből, nem tudom. Jó lesz, nem tudom. De már arról akarok beszélni, hogy mit akarok és nem arról mit nem!

Szóval lehet, hogy mosok ma és lehet, hogy olyat teszek ami jó vagy rossz az év végének, de egy biztos, azt csinálom, amit én akarok!

Te se tegyél másképp, ha gondolod! Egy életünk van és épp mostanában mondtam Évinek, hogy nem lehet, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy túléljünk! Ennél több kell!

Kívánok egészséget, pénzt, örömöt, nyugalmat, békét 2023-ra mindenkinek!

Irjatok naplót, hogy lássuk, mi hogyan alakul és tessék megírni nekünk, hogy együtt elérjük a vágyainkat!

Sok ölelés! Isten Áldjon mindenkit!

Leave a Reply