You are currently viewing Randevúk hiánya

Randevúk hiánya

Drága Olvasóink!

Miért nem randevúzunk már? Ennek anyagi okai vannak?

Miért van, hogy első találkozás, egye-fene legyen egy kávé-tea valahol, beszélgessünk. Aztán már a 2. randevún a férfi belép a nő lakásába. Általában sexelni akar. Mert miért ne?

Hol van a hódítás, az udvarlás, az elcsavarom a fejed? A megismerjük egymást és magamba bolondítalak?

Persze, hogy kényelmesebb egy otthonban beszélgetni, de máris belép az ember a másik intim szférájába és máris ott van a megfelelési kényszer és ha az ember azt mondja, hogy bocsánat én nem akarok veled ágyba bújni, akkor jöhet az, hogy de hát feljöttél???

Tudom, hogy már a kávé is drága és hideg is van és minden program horribilis, de régen ezt hogyan csinálták? Kellenek nagy csodák?

Sokan azt mondják, hogy a mozi rossz randi színhely. Szerintem nem. Sokat mutat egy emberből, ha fogja a kezem, nem fogja, ha markolássza a kezem, simogatja vagy gyűrögeti. átölel vagy csak fogja a kezem. Kommentálja a filmet vagy csendben ül. Mer nevetni vagy nem. Mer finoman csókolózni vagy átesik a széken és neki esik a másiknak? eszik a moziban vagy nem? Zabál vagy csipeget? Jaj annyi mindenre rá lehet jönni. És persze ha az első randik között van, akkor az illata is közel kerül.

Te randevúzol még? Szerinted mi a jó randihelyszín? Hova mennél randira? Budapest-Margitsziget és ott forró csoki? – persze ilyenkor már jön a modern dolog. Autóval megyek, de a férfi busszal. Haza akar kisérni. Akkor most hazaviszem magamhoz és onnan busszal tovább megy? Behívod? Ha én vezetek és viszem magammal máris szerintem szerepcsere történt.

Bevásárlóközpontban semmiképpen se!

Menjünk együtt kutyát sétáltatni, ha Ő pl. 20 km-t utazott miattam? Egyáltalán szereti az állatokat?

Nem tudom, hogy hogyan és már alig emlékszem, hogy régen hogy volt, de úgy érzem, hogy 5-6 találkozót jó lenne átélni azelőtt, hogy a másik fészkébe betekintés történik.

Mit gondoltok?

Szép estét (vonzerő)

ui: hogy tetszik az új borítónk?

Leave a Reply