You are currently viewing Súlytalan emlék vagy a számon

Súlytalan emlék vagy a számon

Mi a valóság és mi a fikció? ezen kellene gondolkodni….

Szerintem az élet mindannyiunkat megtéveszt. Valóság lehet egy hazugság, amit valaki kitalál. Lehet, hogy mind valakinek az álmában élünk.

Téged akarlak! 

Sokan meglepődünk, hogy valaki az ágyban más, mint amilyennek gondoljuk. A viselkedés alapján sokszor hihető lenne, hogy amilyen a külső megnyilvánulás olyan lesz intim hangulatban is.

Ha jövő-menő, idenyúl odakap – akkor az folyamatos rezgésben van új pózokon gondolkodik. Ha csendes – akkor lehet, hogy kiscica akit ki kell bontani és teszi amit mondunk. Ha egy nagyszájú srác akkor biztos tudatos és tud bánni a nőkkel. Na aztán csalódunk vagy elfogadjuk, de azért tegyük a szivünkre a kezünket és higyjük el, hogy a látszat néha csal. Sőt olyan is van, hogy valaki azt hiszi magáról, hogy fantasztikus, de aztán épp az aktuális partnerének kevés. Hisz egy kapcsolatban sem vagyunk egyformák és ami az egyikben utálatos tett , az mással egy kiváncsiságba forduló is lehet. 

Aztán olyan is van, hogy most nem működik 2 ember között a kapcsolat, de idővel valamiért a szél összefújja őket és egy szép szerelem bontakozik ki. 

Valamikor a legintimebb dolognak az összebújást és  az együtt mozizást tartottam, mert az olyan nyugtató és pihentető. Most inkább az együtt fürdés váltja fel ezt a létezést. Igaz, ehhez meg kellett érnem. Vannak dolgok amelyeket el nem tudtam volna képzelni, ma már meg mosolygok ha felmerül egy régi zavarba hozott helyzet. 

Ha férfi lennék, nem hagynám, hogy a csajom sokszor mondja, hogy fáj a fejem és aludjon. Elvinném zuhanyozni. Ennek van egy olyan intim közege és szeretnivaló pillanata, hogy nem hiszem el, hogy meztetelünl állni a másik előtt és hagyni, hogy öleljen, finoman végigvigye a szivacsot a bőrön az nem indít be reakciót a fejfájós néniből. 🙂 

Azt is figyeltétek már, hogy amikor hatással van ránk valaki, akkor az illata is megváltozik? Amikor elmúlik a varázs két ember között, akkor szinte taszít a szaga. Mert akkor már biztos nem illatnak érezzük.

Ezért van az, hogy egyszerűen jóízű lesz a szeretni való férfi farka. Jó érinteni, szájba venni, csókolni és körbefogni a kézzel és kényeztetni. Mert a teste illata és a farka reakciója beindítja a legfejfájósabb nőt is.  Visszaigazolást kapni nyögésekkel, érintéssel, kézkulcsolással és közben azon lenni, hogy a hatalmasra duzzadt farka vagy a számban vagy a testemben lüktessen tovább.  Azért ezt nem lehet megunni. 🙂  

Nagyon kell a sexuális intimitás, mert az árad az emberből.  Én is sokat hallottam, hogy férfiak mondogatják nőkre, hogy valaki dugja már meg. Azt is hallottam nőktől, hogy tegnap lefeküdtem a férjemmel, mert már kezdett bekattani.  

Ő nem akarok ilyen viszonyban lenni. Persze sose tudod, hogy mit beszélnek a hátad mögött és mit mondanak mások. Mert a valóság sokszor csak illúzió, de hiszem, hogy minden olyan hazugságra fény derül, ami az életünket befolyásolja. Nem lehet bárkit úgy bántani, hogy az ne torolja meg magát. Akár az ágyban, akár a munkában, akár apaként, akár anyaként, de valahol visszaüt, ha másokat ok nélkül kikészítünk. 

Súlytalan emlék vagy a számon legalább annyira finom kifejezésnek gondolok, mint azt az állítást, hogy szád a számról mintát vesz. 

A rád való gondolás, az emlékek örömmel töltenek el és amikor vágyaimba búrkolózok, akkor közben csókolsz, amit érzek a számon. Itt vagy velem és csókolsz és kívánsz és lebontod a ruhámat és már csak a tánc stílusát kell megtalálni, hogy az legyen, ami mindenkinek ott  és akkor jó. Gyors-gyors-lassú vagy egy rockabilly de lehet, hogy egy quik step de akár egy tangó. Akár dugunk akár 1 perc alatt kielégülünk, annak ami jó nem kell vége lennie egy orgazmussal. Mert a valóság a valóság és ami jó az jó és a sexben nem csak a csók az orgazmus a végállomás, hanem mindennek akkor van vége, amikor úgy érezzük és nem amikor elélveztünk. Szóval Uraim harcra fel és több időt tölteni a nő mellett meztelenül és többször ölelni és csókolni és nagyokat kefélni. Gyakorlás kell mindenkinek és aztán csak valami összeérik az idővel. Mint a jó bor. 

Érett bor- érett nő mindig jó! 🙂 

Illatra fel! 

Leave a Reply