You are currently viewing orgazmus egy lángostól

orgazmus egy lángostól

Csókolj meg! 

Csókolj meg most !

Miért akarsz csak testi kapcsolatot Te ott bárki is vagy? Miért nem akarsz érzelmi testi kapcsolatot? Hogy bír valaki úgy szeretkezni, hogy nem igazán van oda a másikért? Hogy lehet valamit csak félig csinálni? 

Miért jó a virslit szósz nélkül enni, amikor mustárral az igazi?  Nem hiszem el, hogy az ember szerelem nélkül a sexben meg tud nyilni. Még akkor is azt mondom, hogy csak dugás, ha van csók, van ölelés. Mert hiszem, hogy ölelés és ölelés és csók és csók között is hatalmas különbségek vannak. 

Én a legjobbat akarom. A legizgatóbb, legfájdalmasabb, leggyönyörtelibb sexuális élményt és intimitást, amihez csak a szerelmes állapot vezet. Persze, hogy öl a szerelem, de enélkül az életben nincsenek ízek és fűszerek . 

Ne nézd meg az izek, imák, szerelmek (remélem jól írtam) Julia Roberts és Havier filmet, mert sose fogod érteni az ízek értelmét. 

Ha valakit szeretsz, sose mondasz olyat, hogy fáj a fejem, hogy nem kívánlak. Lesz olyan, hogy kívánod,  de nem megy. De nem az emberrel van bajod hanem a hétköznapokkal. 

Örült, mámorító felbolydult sexet tenni a világon a legjobb dolog. Amikor utána ülsz fél órát és nézel ki a fejedből mert azt hiszed, hogy kiléptél a testedből! 

Ne kérdezd meg többet, hogy milyen kapcsolatra vágysz, egyszerűen csak csináld! Szerelemesnek lenni egy sex erejéig, egy napig egy életen át – teljesen mindegy, de ez az a fűszer ami kicsinál, de mindig kell egy pici az ételbe, mert enélkül valami  semleges állapotú lesz! 

Baszki! – Ma eljutottam oda, hogy tudom, hogy lehet férfi és nő között barátság, csak ahhoz, hogy az kell, hogy kudarcba fulladjon a kapcsolatuk. Emberként és férfi-női viszonyként (mert ne legyünk álszentek, csak két egymásra ható emberről van szó) akkor is tisztességesen tudjanak viselkedni, ha mindig kivánni fogják egymást.  De nem fogják megtenni, mert a kudarcból elég volt és ez jobb. Mikor megtudtam, hogy elmegy és hajlandó megtenni olyan hétköznapi dolgot, amitől rettenetesen fél (elmegy fogászatra), akkor éreztem egy hatalmas dagadó büszkeséget a mellkasomban, hogy IGEN!  Ha elmegy, ha nem de lépett. És Ő a barátom – mert annyira tudtam örülni a tettének, hogy még napok múlásával is kiráz a hideg a viselkedésétől. Nem bírom különben és lebírnám ordítani a fejét és nem bírom ki, hogy ne mondjam meg neki, hogy néha akkora pöcs. De azt gondolom, hogy ez egy hosszú távú barátság alapja. Szintiszta őszinteség! 

És ezzel az érzéssel tudok elengedni egy számomra fontos embert is, akihez mértem mindig a férfiakat. Elhunyt, elment – tovább kell lépni és elhinni, hogy az egyszerű, a szép, a kedves az csodás tud lenni. 

Szeretve lenni és nem elvárni semmit annyira blőd szavak, hogy nem értjük!  Baromság, egyszerű mint az a kérdés, hogy mi a boldogság! Aztán felkelsz és felébredsz és képes vagy akár arra is, hogy akár oda állj egy számodra szeretni való ember elé és levetkőzz előtte villanyfénynél és megkérdezdt tőle, hogy engem akarsz?  

Azt fogja mondani, hogy igen, és onnantól nem számit, hogyan is nézel ki, csak azt, hogy merj a sexben mocskos, vad, tisztességtelen, örömteli, intim és perverz, kifogásolni való, hatalmas kacagó tetteket tenni.  Mert ez a szerelem és a sex együttes hatása. Amikor önző módon nekem is jó – ami tovább vezet az orgazmuson. 

Legalább azt tudd, hogy neked milyen az igazi orgazmusod. 

Mert hiszem , hogy egy finom lángostól is lehet orgazmusa az embernek ha azzal eszi, akivel boldog és akkor amikor isteni jó a pillanat. !

Leave a Reply