You are currently viewing Kerüld a bajt, amíg nem vagyok!

Kerüld a bajt, amíg nem vagyok!

Ölelés! 🙂 

Tetszik ez a mondat, hogy kerüld a bajt, amíg nem vagyok. 

Ha féltékeny személy lennék, akkor azt mondanám, hogy ne csalj meg, amikor nem látom. 

Ha házastárs lennék, akkor azt mondanám, hogy a bevállalt napi igéreteket tartsd be kérlek. 

Ha szerető lennék, akkor azt mondanám, hogy vigyázz ne kapjak el semmit tőled. 

Ha szerelmes lennék, akkor mondanám csak azt, hogy kerüld a bajt, amíg nem vagyok melletted. 🙂 

Még mindig izgatják a férfiakat azok a nők, akik kimaradtak a listáról, akiket valaha az ágyukba akartak tudni. Talán nem is konkrét nevek, hanem alkatok, nemzetiségek, csoportosulások, hajszínek. De valami elgondolás biztos van, hogy kit és miért. Lehet, hogy kéznél van, lehet, hogy együtt téptek be – de valami miatt a lista azon nőkkel bővül, akikkel.  Nem biztos, hogy rajta voltak, de ha már itt van, akkor tegyük rá.

Viszont, ha nem sikerül akkor amikor gondolja, akkor először félre rakja gondolatban, aztán  játszik a tettel éjjel a párnára hajolva. Nem meri megmondani a nőnek, hogy kívánja, nem fogja, hisz nem csorbul az egoja. De ha talán elé kerülne újra a nőcske, akkor azért utalást mindenképpen tesz a tettre. És ekkor már mindegy, hogyan néz ki a másik fél, csak az játszik, hogy a listáról le lehessen húzni, mondván ez is megvolt. 

Mondok egy példát.  Nem volt itthon melegvíz. Beálltam a zuhany alá és elkezdtem a testemet szapannal bekenni és közben a vizet erősebben megengedni. Majd amikor a tudatomig eljutott, hogy ez a viz egyre hidegebb, elkezdtem kapkodni a lábam és gyorsan eltávolitani a habzó helyeket és kirohanni a tusolóból.  Ha az ember tudatosan megy a hideg viz alá az más, mint amikor váratlanul éri a jegesedés érzése. 

Első kérdés egy ismerősőmtől:  A mellbimbód lett olyan kemény a hirtelen haláltól, hogy akár üveget lehessen vele vágni? 🙂  – Mert mi jut először egy férfi eszébe.  Házastársa van, illedelmes férfi, de a nexusunk megengedi, hogy egy ilyen kérdést elengedjen.  Megtenné e? – Lehet? Inkább azt mondom, hogy talán lustaság az ami miatt dönthet a nemleges helyzetről. De nem azért mert nem kívánja. Vagy azért mert lehet, hogy tudja, hogy elutasítást kapna és azt nem akarja. 

Szeretem magam és szeretni való nőnek tartom magam és még humorosnak is. 

Komolyan mondom, hogy kerüld a bajt, amíg nem írok!  

Nem tíltalak le semmi jóról

Nem kérlek meg, hogy csak jót cselekedj

Nem mondom, hogy ne játsz a bájjal

Viszont ha újra megérkezel: 

….úgy vetkőztess, hogy belehaljak, hogy még rajtam van a melltartó

….úgy csókolj, hogy ne akarjam, hogy a szád elhagyja a számat

……úgy hatolj belém, hogy a szemeim szikrát szórjanak. 

Szóval Te ott! Légy akármilyen sármos és édes és kedves és nők gyöngyszeme vagy akár nő, aki egyetért velem: 

Kerüld a bajt, amíg nem vagyok! 🙂 

Leave a Reply