You are currently viewing szex – sz betűvel :)

szex – sz betűvel :)

Ölelés

Ismerek egy embert, aki azt mondta, hogy a sex-et tessék úgy írni, hogy szex. És igaza van. Ha már csinálunk valamit csináljuk jól. 

Ti elfogadjátok, ha a szexpartneretek tanít számotokra bármit ami előbbre visz téged a szexuális igényed megismerése felé? 

 Még azt is megmaradt ugyanettől az embertől,  hogy a Vad Orchideák c. filmet meg kell újra néznem. Emlékszem, hogy amikor a 9 és 1/2 hét, Vad Orchideák filmek megjelentek és moziban néztem – ez kb. 25 éve akkor még én is zavarba jöttem. 🙂  És még mindig a kultúra része ezek a régi filmek és beszélünk róla.  Valamit tudtak. 

Tudom, hogy rég írtam és tudom, hogy kevés irománnyal vagyok jelen. Én is szeretnék többet írni, de nem mindig megy. Ennek az az oka, hogy nem mindig adódik az a szó, amely egy komplett történetet indít el a fejemben és lesz belőle egy vizuálisan átélhető esemény. Van, amikor a szavak nem jönnek és hiába történik bármi, ha nem találom rá a megfelelő szavakat. 

Valahogy ezt úgy tudom nektek elmondani, hogy amikor nem megy a szex, de látod, hogy a partnered már ki van éhezve és te úgymond beadod a derekad, de nem érzed, hogy vágysz a testiségre, akkor csak egy plafont bámuló valaki vagy.  Összecsaphatnék én is itt bármit, de lehet, hogy soha többet nem akarnál engem olvasni. Ha már csináljuk, csináljuk az adott pillanat legjobb tudásával. 🙂 

Aztán olyan is van, amikor az ember esze keményebb témákat boncolgat. Persze, nem azt jelenti, hogy nincs intim pillanat a napokban, csak nem  gondolkodtat el. Vagy még nem tértem vissza a pillanathoz. Az az ember, aki a sex-et  helytelenítette, kb. 1 hónappal ezelőtt mondta. Most jutottam oda, hogy le tudom írni. Persze, aztán van az is, amikor valaminek a hangulata annyira visz, hogy kerekedik belőle egy történet és csak írom és írom és aztán van, amikor kivált egy érzést és úgy gondolom, hogy azt ami hatást kivált, azt nem lehet még történetbe formálni. 

Majd idővel……. 

Van a tényfeltáró írás és van a magammal viszlek írás, amikor jössz velem és együtt éljük át, amit szeretnék tudatni. Viszont ahhoz, hogy velem légy, ahhoz úgy kell a szavakat kombinálni, hogy hozzád is úgy jusson, hogy együtt egyszerre legyünk jelen és ugyanazt tegyük  olvasás közben. Ehhez viszont megfelelő szavak kellenek, amellyel  a szivedig hatolok. 🙂 

Pár napja a romantika foglalkoztat. Kinek mi a romantika? Nem ugyanaz mindannyiunknak. Van aki egy szál virágot tart romantikusnak, és van aki az ágyban úgy dédelget és cirogat és vezet, hogy a nő azt érzi, hogy csak simulnia kell a tenyérbe és a legjobb helyen van. Viszont lehet, hogy a virágos fiú nem érti amit mondok és a casanova pasi nem érti a virágot. Ő tettben erősebb. Ránéz a nőre és a nő szó nélkül veszi le a bugyiját. A virágos fiú pedig nem rendelkezik nézéssel csak akarattal és reménnyel. 

Mikor romantikus valaki? 

Az a nő romantikus, aki szereti amikor kinyitják az autó ajtaját számára? 

Az a nő  romantikus, andalogni szeretne? 

Az a nő romantikus, aki közterületen csókolózni szeretne? 

Az a férfi romantikus, aki meghív egy kávéra?

Az a férfi romantikus, aki leveszi egyesével a ruhádat? 

Az a férfi romantikus, aki irányít az ágyban? 

Valahol úgy érzem, hogy ez is szubjektív és találkozni kell a két fél romantika küszöbének, hogy egyre vágyjanak. 

Én romantikus vagyok e? – Csendes romantikus. 🙂 kevés beszéd és sok ölelés. Persze, szeretem ha az ágyban beszél hozzám, de nem a folyamatos csevellyel lesz nálam valaki romantikus, hanem a kivitelezéssel. Régen nem bírtam a romantikát, de ez azért volt, mert nem tudtam fogadni és talán viszonozni sem. Zavarba jöttem. 🙂 

Idővel változunk és alakulnak át a vágyaink. Amit ma megteszek az ágyban, nem biztos, hogy megtettem volna 20 évvel ezelőtt. 🙂 

Sokat tanultam a férfiaktól és sokat tanulnak a férfiak a  nőktől. 

Leave a Reply