You are currently viewing Nimfománia/sexmánia

Nimfománia/sexmánia

Ölelés 

Szerintetek a férfiak vagy a nők akik a szex iránti igényüket mértékletesség nélkül bármikor levezetnék?  Az, hogy valaki, akár napi szinten és napjában többször is igényli, hogy orgazmusa legyen az szerintem nem baj, ha ehhez megtalálja a partnerét. Az aki napjában többször is képes a szexnek hódolni, az minden alkalommal minőségi, szeretkezéshez fogható tettet hajt végre?  Van amikor ebből néhány a következő tettet hozza: 

– megérintem, lehajolok, beteszem, meghúzom, kiveszem, elmegyek. Ez volt kb. 5 perc. 

Kell mindig hatalmas áriákat énekelni vagy egy laza popdal is néha bejátszik?  (De jó vagyok, hogy át tudom vezetni más területnek a szinonimájára. ) 

Persze, nem kell mindig egy 3 órás puccini darab, és néha egy laza kis semmiség is elégséges. De tudsz mértékletességet és határt tartani, hogy egyszer ne juss el oda, hogy már csak a laza popdalok maradnak, mert az is elég????. Egy hátsó fekvenyomással is beéred, minek tegyünk bele többet. Hisz a vége ugyanaz. 🙂 

Eszedbe fog még jutni, hogy csábítsam és csábító legyek?  Nem szeretik a férfiak, ha egy nő könnyen beadja a derekát az első alkalommal, de amikor már évek szállanak a nyári fák alatt, akkor már nem kell az előjáték, a finomhangolás? 

Kedvenc szavam a harmóniamenet. Dalban, tettben, életben mindenhol ez egy nagyszerű és idilli folyamat lehetne, de néha mocskosak vagyunk és eljutunk a punk zenéig, ahol már a hátrahúzom a fejed, belemarkolok a hajadba és közben hátulra vadul megduglak és élvezem, hogy kicsit szenvedsz a póztól a kiszolgáltatottságtól, az uralkodásomtól, a durvaság mértékétől. De mégis hagyod. 

Eddig azt mondtam, hogy a vezetési stílus meghatározza a szexuális beállítódás gyökerét. Tartom is magam hozzá. Van akit csak a cél érdekel, van akit az odavezető út, van aki imbolyog, van aki gondolkozik van aki 3 dolgot csinál egyszerre, van aki más ember lesz közben. Az alaptézis biztos vagyok benne, hogy megállapítható. 

De akkor lehet, hogy a zenei stílus kérdésnél is elgondolkodtató, hogy mit válaszol. 

– punk : forgatókönyv nélkül és csapjunk bele. Ha lehet, akkor a BDSM és egyéb pár betűs tettek tartoznak ide. Dominanciális viszonyok

– rock: uralkodo, de érzelmes. Irányítható, de ne mondd el senkinek. 

– pop: játszunk minden platformra. Az jó nekem, ami neked jó. 

– jazz: lassan és kiszámíthatóan

– blues: akár többen, akár ketten, akár egyedül, de nekem most jó lesz 

– OTL koncert: mámorítóan és feledve, de a démonokat leküzdve kiváncsian várva

–  opera: nem bináris

– operett: minden játékszert próbáljunk ki

– metál: csak komolyan és gyorsan

– mulatós: szenvedéllyel és sok beszéddel és hűség nélkül

– funky: csak lazán egy füvescigivel

– gospel: sötétben és a szokásos módon

– szórakozóhelyen hallható zene, amit mondjunk a Loving Arms nyom:  majd én megmondom mi lesz, de játsz velem és ha közben fordul a kocka, csináld úgy, hogy észre se vegyem 

– Enyhe alteres élő koncert: a lelked érdekel

– csak zene szöveg nélkül: ha a feszültséget levezethetem, akkor már nekem jó

Biztos van még ezerféle. Megírod  a stílust akkor megmondom, hogy mit gondolok.  IRJ NYUGODTAN !!!! 

De valahogy azt gondolom, hogy amikor valaki azt mondja egy mulatós zenére, hogy nem bírom elviselni, vagy egy metál zenére, hogy borzaszó hörgés, de az opera unalmas az a nyitottságot még nem találta meg  a szexuális terében és a legfontosabb, hogy a megfelelő partnerét sem.  Mert mindegyikben van olyan, ami másnem mosolyra fakaszt.  

Harmóniamenet lehet 5 perces, akár 50 perces, akár többször több 5 perces csak legyen hozzá olyan partner, aki ugyanazt akarja. És ami fontos, nem azért teszi a másik, mert ezzel lemondd a saját igényeiről, csak a másiknak jó legyen, vagy igazából fogalma sincs, hogy számára milyen a jó szex és hagyja, hogy vezessék.  Élethosszig tanulás itt is érvényes. 

Jó partnerrel lehet, hogy nimfomán vagy szexmániás  lesz az ember???? 🙂  Azt mondják, hogy a nimfomán nők ritkán jutnak el az orgazmusig.  Ajjjajajajjjjjj

Ölelés

Leave a Reply