You are currently viewing Forgalmi zavar

Forgalmi zavar

Ölelés

Szerinted van az ágyban forgalmi zavar?  

Most eszedbe juthat, hogy az, hogy több szereplős játékban veszel részt  és azért lehet forgalmi zavar. Vagy talán azért, mert olyan helyen teszed az intim együttlétet, ahol ha kiszúrnak, akkor akár forgalmi zavar is keletkezhet? 

Forgalmi zavar keletkezhet olyan ember fejében is, aki megtervezi a szexet. Mert biztos van olyan. Hisz nagyon kevesen születnek azzal a tudással, amellyel el tud csábítani egy másik felet. Én is tudok olyan történetet mesélni, amikor elmondja az ember a másik félnek, hogy most kérlek ne ott simogass, most nem ez az ami lázba hoz. Persze ilyenkor jön a kérdés, hogy de hát a múltkor jó volt, akkor most miért nem? Mert nem, mert a sex nem tankönyvi menet. Ez érzelem és értelem, figyelem és ráhangolódás a másikra. Ebben semmi agyalás nincs. Akkor jó, amikor az ember elveszti az eszét közben. 

Forgalmi zavar akkor is keletkezhet, amikor a másik váratlan tettet tesz, még akkor is ha az meglepően jó. Ilyenkor le lehet fagyni egy pillanatra és nagyra nyitni a gyönyörű szemeket, hogy most mi is történik. Fel kell venni a fonalat és élvezni az újdonság varázsát. 

Forgalmi zavar akkor is keletkezhet, amikor az öröm hangja járja át az épületet és ez a másikat meglepi, jó érzéssel járja át és az érzelmei úgymond kicsordulnak. 

Persze, forgalmi zavar alakulhat ki, ha valami eltér a megfelelő menetrendtől. Mint egy villamos, ami ha épp bevár egy utast, akkor lehet, hogy a menetrendje máris csúszik, de valakivel jót tett. 

Jót tenni Isteni dolog. Örömet okozni felemelő. Hálát adni, hogy a kedvesség célba ér fenomenális. Lehet, hogy kilép a komforzónából és a díszpécser vagy az akinek ez a dolga az fejbe kólint, hogy, nem tartottad a menetrendet, de nem ő volt ott, amikor a napod fénypontja megvalósult. 

Szerinted forgalmi zavar az is, amikor valakit zavarba hozol és  a másik csak sandán mosolyog és próbálja leplezni az elmúlt magabiztosságát? 

Amikor meg vagy győződve, hogy a másikat nem lehet zavarba hozni és kiderül, hogy mégis.,  és neked ez nagyon tetszik, mert a másikban látod az esetlent, a kisgyermeket, a csábosságot és a piros pozsgást az arcán. Még talán jobban meg is szereted, mert rájössz, hogy Ő is ember és nem UFO. 🙂 

Forgalmi zavar az is, amikor egy új játékszert próbálsz és ketten együtt vagytok az amatör szinten, de valahogy csak elbohóckodtok. 🙂 

Szerintem a legfontosabb: fogadd el, hogy a forgalmi zavar pozitiv stresszt is kiválthat és annak minden másodpercét ki kell élvezni! 

Forgalmi zavart minden induló villamosnak!

Leave a Reply