You are currently viewing csip-csevegés a semmiről ami boldoggá tesz :)  miközben már a szavak mögött látom őt meztelen

csip-csevegés a semmiről ami boldoggá tesz :) miközben már a szavak mögött látom őt meztelen

Ölelés!

Szexualitáshoz szerinted maga az aktust soroljuk  vagy a kacér előjátékot is? Ha együtt elmentek zuhanyozni az már sex? Persze, hogy sex, ha érzed a keményedő hímvesszőt a feneked farpofái hajlatainál, de ha csak a mellkasára helyezed a fejed, miközben folyik rátok a víz  és közben két karjával  ölel, akkor akkor az mi? 

A szerelmi viszonyokban szeretnénk megfelelni a másiknak. Szépnek lásson, okosnak, édesnek, nehogy megbántsam, meg ne sértődjön, alkalmazkodjunk egymáshoz, megteszem amit akar mert neki jó és hasonlók. Azt gondolom, hogy egy barátságban nincs ilyen. Ezért nincs férfi és nő között barátság, mert ha közel kerülnek egymáshoz, akkor nem bírják ki intimitás nélkül. Ha pedig kibirják intimitás nélkül, akkor valamelyik nem őszinte. Akkor ott valamelyik szerepet játszik. Sokszor ezért jó a békülés utáni sex. Kimondták, összekaptak, megbeszélték és egymásnak esnek önfeledten, mert nem kell tartást belevinni, csak élvezetet. 

Viszont amikor két ember abbahagyja a szerelmi állapotot elváró sexuális viszonyt és még nincs a másiknak senkije, akkor ez átmenet az élet és halál közötti állapot között. 🙂 vagy mennybe mennek vagy a pokolba. Folytathatják a sexet elvárások nélkül, de egymás testét nagyon jól ismerve – és ez talán azért megy, mert vannak érzéseik egymás iránt. Legyen ez pozitív töltetű (kellemes érzéssel tölti  el egymást  a közeli jelenlétük és az őszinte beszélgetésük) vagy összekapnak valami egyszerű baromságon. Na jó, ha összekapnak, akkor nincs sex, de kiderül, hogy érzéseik vannak egymás iránt. Persze az is lehet, hogy összekapnak, a másik veszi a kabátját, elindul… megáll egy pillanatra a kapu bejáratát kezében tartva és belenyilal a fejébe, hogy mennyire pitiáner marhaságon érvelnek oda-vissza. Ezért visszafordul, kinyitja a lakásajtót, megkeresi a másikat, magafelé fordítja. Megfogja az állát, fenekére teszi a kezét és szó nélkül szájoncsókolja. És máris jön a sex….

Szóval, szexre éhes, testük kielégitetlen, elvárás nincs, jókat nevetnek azon amin eddig sose, mert nincs elvárási következmény. 

Esznek-isznak beszélgetnek. A lány, aki erőteljes, határozott személyiség, hagyja, hogy hasson rá a fiú és ezt nem is titkolja. Zavarban van, mert mindegy hogy marad vagy megy a fiú nincs miért visszafogni a gondolatokat, mert nincs mit vesziteni. Ezért a lány egy váratlan pillanatban hangosan kiejti ami a fejében jár. 

– Sexeljünk.  Levegő bent akad, szó nincs tovább és csend lesz 2 másodpercre.  – a lány kimondta 

– Ezt most kimondtam? – igazából költői kérdés, mert tudja, hogy igen,csak talán kiváncsi, hogy a hang a fiúig eljutott. 

– Igen. Mondja a fiú halkan, maga elé nézve. 

Igazából nem tudja a lány, hogy jót vagy rosszat tett, de érzi, hogy nem meri húzogatni a “macska bajszát”, mert nemet nem akar kapni, ha igen a válasz, akkor az viszont jó legyen. Lehet, hogy csak egyszerűen jó ha ebben a semleges sodrásban maradnak és hagyják, hogy megmaradjon az illúzió, hogy mi lenne ha…. 

Sokszor nem merünk álmodozni, mert félünk attól, hogy amennyiben megtörténik és nem olyan mint a képzeletben, akkor veszítünk valamit, vagy mi van ha megtörténik és akkor egyáltalán készen állok e rá…. Szóval a töketlen pasi az azért töketlen, mert álmaiban lehet, hogy macsó lenne, de élőben meg nem tudja produkálni. Inkább elővesz egy rövid pornó jelenetet, arra kiveri és elengedi az ábrándokat, mert egy brazil – mexikói filmjelenetnek tartja amit elképzelne és az lehetetlen pózokat mutatna csak. 

Mit tesz a két “barát”? – úgy csinálnak, mintha semmi nem hangzott volna el. 

Egymással szemben leülnek és tovább beszélgetnek. A lány zavarban van, amit a fiú tud, mert eléggé ismeri a lányt ahhoz, hogy felismerje a jeleit. Magában kuncog, hogy egy határozott lábakon álló hölgy is zavarban tud lenni egyszerű kis semmiségnek mondható pillanatban, ha akar valamit, de nem meri kimondani. Szinte még belül élvezi is a fiú, hogy a lány leszállt a földre. 🙂 

– Sexelni akarsz? – kérdi a fiú és ránéz a lányra. 

– A lány nem mer megszólalni, mert tart a következő pillanattól és a következményektől, ezért csak a fejével igent bólogatva mutatja a választ. 

fiú kinyújtja a lány felé a kezét, egymással szemben állnak és a fiú olyan vad csókot enged el a lány száját teljesen betakarva, hogy a levegő se fért már be a résen. Leveszi a fiú a szemüvegét és hagyja, hogy a vadság, a kivánalom a lány teste iránt eluralkodjon rajta. Nem kendőzi el a vágyát és dobálja le a lányról a ruhákat, aki egy pillanatra felszisszen meglepetésében a hirtelen adódó pőreség miatt. 

– Azok most ott maradnak.  – mondja a fiú  és néznek szét együtt  a szétdobált ruhákon. Belenéz a lány szemébe és jelzi, hogy, meg ne próbáld összeszedni. 🙂 

Dehogy próbálja, semmit se mer, mert nem érzi a sakkjátszma részleteit. Hagyja, hogy a játékos menjen a következő lépéssel és aztán valami történik és csak reméli a fiú nem áll meg félúton. 

– zuhanyzunk?  – kérdi a lány

– Persze, hogy zuhanyzunk – mondja a fiú és haladnak is befelé a zuhanykabinba. A lányon még valamicske ruházat talán alulról van, de a fiú ekkor már magáról mindent letépve a lakásban haladva levetett és meztelenül érkezett a fürdőbe álló farokkal. 

Szeretnek együtt zuhanyozni. Ez intim, testközeli, ölelésre ad okot és nem lehet semmit takargatni. 

A lány megy az árral. A fiú említett valamit, hogy valahova időre megy, de nem mer szólni a fiúnak idő előtt, nehogy faképnél hagyja a végkifejlett előtt. Öleli, csókolja a fiút és közben megmossa a fiú testét, mindent alaposan és hosszan. Fiú imádja, amikor a lány előtte guggol és szopja a farkát. Ezt tudja a lány és máris megadja azt ami mind a kettőjük közös öröme. A fiú hangja közben, hogy élvezi az nagyszerű visszacsatolás, ha lánynak, hogy  ebben remekel, a fiú pedig élvezi a tökéletes pillanatot. 

Meztelenség már nem probléma közöttük. Akár hátulról, oldalról, felülről, bárhogy ahogy a fiú a lányban tud maradni a farkával és tudják tartani a pillanatot, az a póz bármelyik is legyen, nekik örömet okoz. Szeretik amikor a nemiszerveik örülnek egymásnak. 🙂 Jóban vannak. 🙂  Imádják egymást kényeztetni és ebből adódóan elmernek mondani minden kivánságot egymásnak. Mindegy, hogy megtörténik éppen vagy sem, de mivel nem tabu ezért bármikor alakulhat úgy, hogy ám legyen. Sokkal többet kellene együtt lenniük, hogy a lány akár 8 perc orális kielégités közben elmenjen, a fiú be tudjon hatolni a lány fenekébe is. 

De ez nem lehetséges… Hiszen nem egy pár.. Csak egy csip-csevegésből (azt hivjuk csip -csevegésnek, amikor csak csiripelnek a hétköznapi dolgokról), hirtelen felindulásból megadták a testüknek amit az kívánt. Épp jókor és jóhelyen voltak és jó hangulatban…. 

Mennybe vagy a pokolba mennek – nem tudni még…. lesz e folytatás ? – kit érdekel….  De ha újra csevegnek és a lány zavarban lesz, lehet, hogy a fiú újra feláll és szájon csókolja. Ezt senki se tudja, de talán ábrándozni lehet róla. 

Lehet, hogy mire újra találkoznak, addigra valaki a kettejük közül már kapcsolatban lesz. De ezért jó barátság ez, mert az intimitást elengedve a többi marad. 🙂  Na ebből kiindulva -inkább mennybe mennek, mert hát lássuk be, csak jót tesznek egymással. 🙂 Az pedig nem bűn. 🙂 

C’est La Vie – Ilyen az élet! 

Leave a Reply