You are currently viewing Vágy

Vágy

Drága Olvasó!

Egy szót szeretnék most fejtegetni. VÁGY

Te szeretsz vágyakozni?

Én azt tanultam meg az élettől, hogy ne vágyakozzak. Mindjárt elmondom, hogy miért is. De lenne még egy kérdésem:

Szerinted a vágy és az álmodozás az ugyanaz?

Vágyni valami/valaki után…… nem is tudom, talán olyan elérhetetlen, megfoghatatlan és beteljesületlen. Lehet, hogy csak az én fejemben és ha tovább is fejtem, akkor lehet, hogy a vágy után jön a kérés a hatalmas univerzumtól és aztán elengedni a gondolatot, hogy itt legyen a vágyott csoda.

Ez nekem ahogy le is irom, még szokni kell. Pedig van abban valami, hogy amit meg tudunk fogalmazni és ezt ki is tudjuk mondani és persze kérjük, akkor az ott lehet az életünkben.

Az álmodozás szerintem racionálisabb. Álmodozni olyanról álmodozom, amit el tudok képzelni. Amikor becsukom a szemem és látom a történéseket, a cselekvést és a mindent ami abban a pillanatban az álmom tárgya.

De lehet, hogy azért nehéz álmodoznom, mert nem tudok vágyakozni? Én egyszerűen nem tudok olyanra vágyni, ami számomra jelen pillanatban elérhetetlennek tünik. Pedig mindig azt mondják, merj nagyot álmodni, képzeld el azt, hogy van társad és lesz. Csinálj úgy, mint aki elérte azt ami jelenleg elérhetetlennek tünik számára. Ha ez a vágy, akkor ez nekem újraszületést jelent ezen a vonalon (is).

Vagyis a

vágy nálam: elérhetetlen utáni mindenség is

álmodozás nálam: elérhető, elképzelhető pillanatok

Volt már olyan, hogy olyat tettél, amit magad se gondoltál volna? Szerencsére nem volt időd kigondolni, hanem a pillanat vágya vitt. Nem gondoltad volna, sose tettél ilyet,talán azt sem tudod, hogy akartad e, de jött egy helyzet és jött a tett. Majd magad lepődtél meg a legjobban. Hisz a legjobban te ismered önmagad és tudod a korlátaidat. Ami a szerepek mögött van. De ha vágytál volna rá, akkor lehet, hogy ott csak mosolyogsz rajta.

Amikor olyan férfira vágyunk, aki se kinézetre se belső értékeit nézve se jött velünk szembe, akkor az mi? Bolondság?

Elképzel a férfi egy gyönyörű nőt – látja maga előtt, hogy Ővé az imádott asszony és csak neki teszi a szépet és várja a következő pillanatot a férfitól. Akkor az jut egy férfi eszébe, hogy meghágja és falhoz csapja vagy az talán, hogy mint egy töltőtollat finom fogva végigvezeti a papíron és elkezd írni vele a legszebb betűk megalkotásával?

Egy szép fenék látványa beindít egy férfit szerintem. Hisz szem-száj-fenék-mell a látványok első gyomorba hatoló izgága megérintések. Örökké vágy marad – álmodozás, vagy elhiszi egy férfi, hogy ha van nő mellette, akkor az a test is formál betűket, ha finoman rajzolja meg a férfi?

Mindig kell más vagy abból is lehet számunkra csodálatosat kihozni, ami adott?

Most komolyan kérdem: szerelmeskedés közben a melletted lévőt képzeled el vagy vannak fantáziavilág alanyaid, akik ilyenkor ott teremnek?

….. ezt az írást talán nem nekem kellene befejezni, hanem a gondolataitok fogják ezt a témát szebbé és elfogadhatóbbá tenni.

Még valami: Hinni valamiben is egy vágy?

Ölelés (vonzerő)

Leave a Reply