You are currently viewing Egó

Egó

Drágáim!

A férfiak és a nők miért ????

és ide mindent írhatnék…..

Az ego- az a baromi nagy arc. Tudod mit, legyen, de miért nem figyelsz a másikra is? Miért vagy önző? Miért csak az ami akkor neked kell?

Mi nők is önzőek vagyunk? – Nem tudom- inkább álságosak! De lehet, hogy egoisták is.

De valahogy van egy olyan, hogy FÉRFIEGO!

Ebben a birtoklási vágytól a majd én megmondom, hogyan lesz helyzetig minden benne van!

Amikor találkozik egy nő egy számára kivülről ideálisnak tünő férfival, aki különben külső szemmel még intelligens is és emberséges, akkor miért van, hogy akad egy gikszer. Miért nem értik meg a férfiak, hogy amennyiben finoman irányítanak, akkor a nő úgy fordul, ahogy akarja!

Ezért voltak a casanovák nagyon nagy becsben tartva az idejükben, mert figyeltek a nőkre! A férjek meg irtóztak tőlük és felakasztották volna őket. Férfi ribancok! Dehogyis! Most őszintén, ha szembekerülne veled egy kávézóban egy férfi és nincs hely és megkérdi, hogy leülhetne az asztalodhoz meginni a kávéját, megengednéd? Főleg, ha jól szituált, udvarias, illatos, kedves, gyönyörű mosolya van és nem tolakodó??? Na az a nő, aki nemet mondd, az hazudik!

Aztán elkisér az autódig vagy a metróig vagy a következő sarokig. Majd elejt egy finom célzást, hogy ez a törzshelye hetente 3x betér ebéd után.

Tutti, hogy be fogsz nézni.. Elkápráztat, beszélgettek, örül neked.

Majd valahogy a sétából kézfogás is lesz és a kézfogásból csók és aztán közli, hogy egy nagyon illedelmes férfi és megadja azt számodra ami kell, de csak egy adott időintervallumban, mert azt az időt tudja rád szánni, többet sajnos az élet most nem enged.

Felháborodsz és elmész? Elgondolkozol? Igent mondasz rögtön? Sírsz?

Egy ilyet csak úgy nem lehet elengedni! Biztos, hogy egy sexuális élménybe belemész. Mert hihetetlenül kiváncsi vagy. Aztán persze vannak azok a nők, akik azt hiszik, hogy majd miattam másképp leszl… 🙂 jajajjaj 🙂

És kérem ez a férfi egy férfiribanc, aki nőket segít át a menopauzán, az elmúlt szerelemből, a tegnapi vacsora után leböfögött gyerek nyálából és a Tóni bácsi halálán is.

Most utáljuk ezért???????? Hisz mire vágyunk? Arra amit Ő nyújt. De nem az enyém. Gondoljunk már bele, hogy mi sem vagyunk senkié. Birtokolni akarjuk? – Szerelmesnek lenni? – persze ekkor el kell gondolkozni, hogy mit teszünk fel a másik oldalt. Lássuk be az egész élet bizonytalanság és aki ma biztonságot tud igérni, annak a vesénket odaadnánk..

Ne itélj egy férfit vagy nőt, ha kedves és édes és okos és finom, de csak kicsit a tiéd. Szerintem Ne itélj el!

Az a férfi, aki 2 óra után szerelmes tud lenni és megmondja, hogy mit tegyél és már a 2. alkalommal várja a sex megvalósítását az jobb ember? Majd te halkan és finoman közlöd, hogy ne haragudj, de nekem a mensesem bármelyik pillanatban megjön. Erre végigméri a 163 centiméteredet és azt érzed, hogy megsemmisültél és kihányatná veled az ételt amivel megkínált, pénzt kérne, mert szívtad a levegőjét és megkérdezné, hogy Kiscsillag, mit gondoltál ingyen van???? – Ő jobb ember????

Őszintén… Ha igen, akkor bennem van egy gomb elromolva… Imádok beszélgetni, értéket cserélni. Kérlek írjatok!

vagy ide: kisesnagysegitsegek@gmail.com

Na megyek port törölni 🙂

Leave a Reply