You are currently viewing Édesem bemehetek a fürdőszobába hozzád?

Édesem bemehetek a fürdőszobába hozzád?

Drága Olvasó!

Van egy kép, amelyet megmutattam egy férfinek és azt mondta, hogy ez a kép furcsa, mert olyan mintha a férfi a wc-n ülne. Én nem is tudom, hogy ez a férfi, aki ezt mondta, az felületes és nem lát tovább a hirtelen jött pillanatnál, vagy egyszerűen csak egyszerű vagy nem érdekelte vagy fogalmam sincs.

Lehet, hogy csak nekem NŐ létemre ez a kép egy intim és minden bizalmat magával hordozó, bensőséges viszonyt kifejező kép?

Beszéltünk már a fürdőszobáról. Ok, eldöntöm, hogy beugorhat valamiért, de, hogy miközben fürdök, még maradhat is??? És közben nekem kedves gondolatokat olvas fel és azt akarja, hogy relaxáltan folytassam majd a napot. Ez nem szivmelengető!???? De az! Szívet melegen tartó gyönyörű pillanat. Lehet, hogy nekem csak, de az a pasi, aki annyit lát, hogy a wc-n olvas a férfi, az valahol nagyon messze van tőlem.

Én vágyom arra, hogy egy férfiben ennyire bízzak, hogy olvasás közben akár eszébe jutok és bekiabál, hogy “Edesem bemehetek? ” – Igen. És felolvassa azt a részt, amiről eszébe jutottam vagy egy emlék vagy egy gondolat, amit meg szeretne velem osztani. Imád meztelenül, imádja az eszemet, a nőiességemet és én Őt, hogy egyszerűen olyan amilyen nekem nagyon jó!

Férfiak! Mi jut eszetekbe a képről?????? Kérlek osszátok meg!

Ölelés (Vonzerő)

Leave a Reply