Munkaerő közvetítés hatékonyan

Összekötjük a vállalkozásokat Magyarország legtehetségesebb embereivel.

Kezdjük el építeni álmai csapatát még ma!

Szakmailag kompetens mérnöki, építészeti, informatikai, értékesítési és egyéb szakemberek toborzására specializálódott szolgáltatásunk olyan magyar cégeknek szól, amelyek célja, hogy kiemelkedő jelöltekkel bővítsék tehetségállományukat.

Miért érdemes velünk dolgoznia?

Inkább nyersen, de őszintén.

Helyi szakértelem

Vidéki székhelyű cégekre való fókuszunknak köszönhetően mindenkinél jobban értjük a helyi munkaerőpiacot.

Speciális toborzás

Speciális tudományágakban dolgozó munkavállalók felkutatására fókuszálunk, hogy a jelöltjeink tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek.

Igény felmérése

Első beszélgetésünk során, megértjük vállalkozása működését és felmérjük az igényeit az új munkatárssal kapcsolatban.

Tehetségkutatás

Kiterjedt kapcsolati hálónk segítségével, nekilátunk felkutatni lehetséges jelölteket, akik illeszkednek vállalkozásába.

Interjúztatás

Első körös interjúztatások megkezdése. Szigorú szűrési folyamatunkkal biztosítjuk, hogy csak legmegfelelőbb 3 jelöltet mutassuk be.

Kihelyezés és utánkövetés

A felvételiztetés minden folyamatát felügyeljük, ameddig a megfelelő ember nem kerül be a csapatába. A zökkenőmentes átállás érdekében folyamatosan segítjük.

Hogyan dolgozunk

Az igényfelméréstől az utánkövetésig végig vezetjük a toborzási folyamatot.

Díjazás

Munkaerő közvetítés már 490 000 Ft-tól. 1 évnél fiatalabb vagy 3 főt alkalmazó vállalkozás esetén az első megbízásból 50% kedvezményt biztosítunk.

pl:490 000 Ft eseti díj helyett csak 245 000 Ft

Tapasztalattól függően a munkaerő közvetítés szolgáltatásunk díja változhat. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot. Feladatok részleges igénybevételére is van lehetőség nettó 18 000 Ft-os óradíjon.

Néhány szó rólam

Szabó Krisztina vagyok, adatbiztonsági mérnök. Vállalati értékesítéssel foglalkoztam technológiai területeken. Disztribúció,  nagykereskedelem és nagyvállalati vonalon. 2014-ben megismertem a munkaerő közvetítés világát és rájöttem, hogy itt az összes tudásomat egyszerre tudom használni. Íráskészségemet, emberi kapcsolataimat, emberismeretemet és a technológiai szakmai tudásomat. Majd ennek köszönhetően 2015-ben megvalósítottam a cégemet, ahol mérnök szakemberekkel együtt dolgozva mérnök tudású munkatársak felkutatására szakosodtunk Bács Megye és Budapest területén. A covid megállított minket és sajnálatos módon a cég gazdasági volumene nem engedte meg a több hónapnyi munkanélküli munkaerő megtartását. 4 év szünet után most újra a erőforrás-menedzsment piaciot erősítve szeretnék jelen lenni. Írásban, szóban, tettben tudom, hogy ez az én világom és ez a tevékenység az, amiben a legjobbat hozom ki magamból, munkatársakból, ügyfelekből és a jelöltekből. Megváltozott a világ, az emberek, a tettek a gondolkodásmód és azt érzem, hogy ennek a változásnak a fonalát felvettem és haladok vele előre és hiszem, hogy én döntök az életemről és teszem azt, amit tennem kell és nem a világ mondja meg nekem.

Ezeknek a vállalkozásoknak már segítettem

Készen áll arra, hogy felkutassuk Magyarország legjobb tehetségeit? Beszéljük meg, hogyan fejlesszük cégét a tökéletes jelöltekkel.