Sose fogom Önt bonyolult helyzet elé állítani és nem fogok olyat Önre erőszakolni és kérni, amivel nem ért egyet. Együtt haladunk az úton lépésről lépésre, átláthatóan és egyértelműen!

Mindig azt mondom, hogy az önéletrajz az életünk rajza és azt úgy kell megírni, hogy benne legyen minden, amit át akarunk adni.

Nem írhatok ide egy önéletrajzot, mert 47 évet elkezdeni nem is tudom, hogy hol érdemes. Mivel nem állást pályázom, és nem egy konkrét célból készítem, hanem egy világot, mit is írhatnék, amire mindenki felfigyel?

Kezdjük a jövőnél: Erotikus könyvek és dalszövegek írásával és üzleti támogatóként szeretném fehér hajú létemet tengetni majd.

Most szeretném átadni az összes fricskának a tanulságát már vezetőként létező embereknek, vagy ha most döntötte el, hogy Öné lesz a világ legsikeresebb biznisze vagy a saját pénztárcáját szeretné folyamatosan gyarapítani. Ezen az úton leszek a partnere.

Eljutottam ide, 6 évi munkaerő közvetítő vezetéséből. Sok sok év műszaki, technológiai cégeknél eltöltött értékesítési szakember feladatkörből.

Műszaki végzettségem van és a Vöröskeresztes titkárnői kezdetből mentem előre és előre. Nem feltétlen feljebb a ranglétrán, hanem mindig több tudással tovább. Van ahol kevés volt a tudásom és fejjel a falnak mentem, de igyekeztem a hibáimból tanulni és kétszer semmit nem elkövetni. Vigyáztam erre, mert nem hittem soha, hogy van időm köröket futni.

6. osztályba megkérdezték, mi szeretnék lenni. Büszkén felálltam és mondtam, hogy rendőr, mert én nem ülök íróasztal mellé. 40 évesen amikor helyemet kerestem a világba, akkor fodrász vagy autóversenyző akartam lenni. Nagyon váratlanul talált meg a munkaerő közvetítés, ahol rögtön éreztem, hogy megérkeztem. Előtte erről a szakmáról nem is hallottam. Akkor az összes tudás összeállt a fejemben és éreztem, hogy az elmúlt évek tapasztalatai mint egy legojáték összeállnak.

Nagypapám szerintem táncoslányt képzelt el, amikor a katolikus körben feltett az asztal tetejére, hogy táncolj unokám, amíg hegedülők a vendégeknek.

Egyszer háromkerekű autóval mentünk Csehországba és apukám az autóval megcsúszott. Én az ablakban aludtam. Kispárnástól repültem egy krumpliföldre. Szüleimnek semmi baja nem lett, mert be voltak kötve. Szaladgáltak, hol lehetek. Ültem a krumplik tetején, kispárnával a kezemben és szerencsére semmi bajom nem volt. Édesanyám szerint ott dőlt el az életem.

Rólam mondták

Nem lehet mellette unatkozni, egyéniség
(J. Katalin ügyvezető)

Krisztina határozott személyiség, de egyben nő is a nőkre jellemző gyengédséggel és empátiával és érzelmi intelligenciával, ami a kapcsolatait jellemzi. Jó emberismerő, ha félre tudja tenni a karrierista üzletasszony mivoltát az üzletben is sikeresebb lehet férfitársainál. Meg kell tanulnia lelassítania, amire a jelen helyzetnél nincs jobb iskola.
(Sz. Szilveszter – magánszemély)

Kriszti az egyik legösszeszedettebb ismerősöm egyike, aki a mondanivalóját lényegre törően és világosan ismerteti sorban, témáról lépve, ami megkönnyíti a megértés és figyelem fenntartását.
(V. Mónika – magánszemély)

Nyitott, vállalkozó szellemű, maximálisan kezdeményező személyiség
(P. Imre – ügyvezető)

Mélyre kell merülnöd ahhoz, hogy magasra szárnyalhass! Életvidám, mosolygós, emellett igen hatékony és gyors gondolkodású vagy
(H. István – magánszemély)

Minek nevezzelek? (Ahogy Petőfi is mondaná 😊) – MunkaTárs-nak! Voltam a Te társad. Most Te is vagy az én Társam, de bárhoy is legyen, jó Társnak tartalak! – Magánéletben?! Mondják, lakva lehet az embert megismerni. Lakni nem laktunk együtt, de amit tudok! Következetes Főnök, Szerető Anya, Szeretetre vágyó Nő és Emberként jó Barát!
(V. Viktória – vállalkozó)

Szeretem a lazaságodat, a közvetlenségedet…. szeretem, hogy néha átmész „gyerekbe” olyan őszintén és természetesen vagy kíváncsi a dolgokra, mint egy kisgyerek! Szeretsz beszélni, ami nálam nyerő, na és nem utolsó sorban, okos vagy! Az önbizalmadat viszont még fejleszteni kell, nem kicsit!
(Sz. Éva – magánszemély)

Hol is kezdjem… Céltudatos, megbízható, segítőkész jó barát
(K. Andrea – ügyvezető)

A tapasztalataim veled kapcsolatban nagyon jók. Pozitív, egyenes és korrekt Hölgy vagy, jó energiákkal. Pontosan informáltál, időben tájékoztattál, ha pedig valamilyen plusz infó hiányzott, türelmet kértél és beszerezted azt. Az embereket/embertípusokat elég jól ismered. Spirituálisan is erős vagy. Jó társaság vagy, nyugodt, amennyire én megismertelek és oldott légkört biztosítasz.
(Sz. Mónika – magánszemély)

Az én Krisztinám, csupanő, csupaszív, csupamosoly, ha szeretnél inspirálódni üljetek le egy kávéra még ma (M. Kati – ügyvezető)

Izgalmas, szenvedélyes angyal vagy!
(Zs. József – magánszemély)

Krisztina mindent átható lelkesedése és segítőkészsége elsősorban kitűnő emberismeretének köszönhető, mely kompetenciáját remekül alkalmazza munkakörében. Ennek az áldásos működésnek az eredménye például az én személyes boldogulásom a mai viharvert munkaerőpiac egyre kilátástalanabb helyzetében. Aki rábízza a sorsát, Ő garantáltan jó kezekben tudhatja karrierjét, és tartós sikerre rendezkedhet be.
(H. Zsolt – magánszemély)

Egy olyan hölgyet ismertem meg benned, aki folyamatosan keresi a megoldásokat, szereti a kihívásokat. Talpraesett, hiszen az élet számos oldalán helyt kellett állnia. Mind a vállalkozásában, mind anyaként!
(K. László – ügyvezető)

Nekem az jut eszembe, hogy Elhivatott, vicces nő, aki mindig keresi a (jó) megoldásokat. Mindegy, hogy miről vagy kiről van szó.
(O. Zsuzsanna – magánszemély)

“Örök optimista, aki sosem adja fel.”
(T. Erika – magánszemély)

“Szabó Krisztinát hosszú évek óta ismerem, sokat dolgoztunk együtt. Megbízhatósága, profizmusa lenyűgöz mind a mai napig. Kommunikációs, és empatikus képességeit tökéletes laza humorral vegyítve, fantasztikus támogató. A figyelmet képes előadásain interaktívan hihetetlen zsenialitással kezelni.”
( F. Zsóka – festőművész)

“Szeretsz a szembeszélben pisilni és nem érdekel ha rád csapódik.—— Túl vulgáris?”
(K. Tamás – magánszemély)

“Őszinte, néha makacs vagy. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor azt minden áron véghez viszed. Csak olyan emberekkel veszed körbe magad, akikben bízok és elismered a szakmai tudásukat/tapasztalatukat.”
(H. Éva – munkatárs)

Nagyon kedvellek, szerintem Te egy jó ember vagy!
(B. Zsolt – magánszemély, volt vezető)

Intelligens, magabiztos, önálló, nagy teherbírású, tapasztalt.
(J. Octavio – vállalkozó)

Az igazi nő, minden tulajdonságával. Fülledt erotika. Maximalista, minden értelemben.
(T. Márk – magánszemély)

Egy okos, segítőkész, talpraesett NŐ vagy.
(F. Tímea – vállalkozó)

Drága Kriszta, nekem „3 ág” jut eszembe Rólad. Nyitottság, elhívatottság, életvidámság
(N. Attila – vállalkozó)

Kriszta nagyon határozott, céljaiért kitartó és a végsőkig menő. A világról realista képet vázol és következetesen hozza döntéseit.
(K. András – vállalkozó)

Gribedlis, jó tollú menedzserasszony, nincs vita, eléri amit akar. Főzhetne többet, szép a keze
(Sz. Norbert – magánszemély)

Segítőkész, nyitott, életvidám nőnek ismertem meg. Akihez bármely időben lehet bizalommal fordulni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megismertem.
(F. Eszter – magánszemély)

Szerintem szórakozott vagy és kicsit öntörvényű. De mellette nyitott és energikus
(M. Krisztián – zenész)

Kinek tudok segíteni?