Meglévő vállalkozásodban nem fogom a koronát levenni rólad!

Amiben támogatást tudok nyújtani, az a személyzeti és munkaügyi részek stabillá tétele hosszú távon.

Fontos, hogy mindenki ember maradjon minden körülmény között!

Rendetlenségben a rend

Igazából mindennek helye van ami szembejön velünk, csak tudnunk kell, hogy mit kezdünk azzal az információval ami ér minket. Magunkba hova tesszük? Az összes adódó pillanatnak van jelentősége az életünkre vonatkozóan.

Mert lehet, hogy kapsz egy tárgyat, ami nem illik a szobába, ami nem tetszik neked. Mit csinálunk? Kidobjuk? Elajándékozzuk? Azt gondolom, hogy kidobni semmit nem érdemes, de ha tudjuk, hogy valakinek jó lenne, ha hasznosságát másra használjuk, (például egy csúnya bögre, lehet váza vagy hamutartó), akkor máris beleillik a környezetbe. Minden ami körülvesz bennünket, az nem véletlenül van ott vagy történik velünk. Néha káosznak látszik, néha rendetlenségnek, néha a dolgok össze-vissza vannak, csapongás történik. De ha leülünk és gondolkozunk és elkezdjük az életünk darabjait, mint egy legó értelmezni, akkor kiderül, hogy semmi nem volt véletlenül, hisz akkor nem lennénk azok amik jelen pillanatban vagyunk. Lásd meg a káoszban a helyét mindennek. Legyen az a lelked, a folyamataid, a munkád, a bevételed.

 

Én ebben tudok a partnered lenni. Mi az, hogy sorsszerűség és mit kell tennünk, hogy lássuk a pillanat értékét? Most lehet, hogy a kanapédon fekszel és nem történik mostanában semmi olyan veled, ami erőt adna, mert elutasítások érkeznek, lemondások, nehezen mozdulnak a folyamatok. Kilépési terv kell, cél, energia és lépésről lépésre megtenni, amit együtt megbeszélünk. Ezután, már csak kezedben kell tartani a sorsodat. Engedd, hogy támogassalak a boldog léted kialakításában.

Hiszem, hogy van sorsunk

Hiszem, hogy az egyenesség egyszerűbb, mint a kiskapuk.

A tisztaság, az átláthatóság megkönnyíti az életünket. Sok olyan kaput nyitunk ki, ami újra visszahúz, mert a saját hibánkba esünk bele. Mondják, hogy jól van, akkor csináld ezt a hülyeséget, biztos nem fáj eléggé. A lelki fájdalomra van gyógyszer? A testire sem hiszem, hogy a gyógyszer a megfelelő.

Ha már eléggé fáj, ha már ki akar jönni a saját összekuszált életéből és eredményesebben akarja csinálni, akkor ebben tudok a partnere lenni! Megmutatom, hogy lehet a káoszban rendet rakni, azokkal az egyszerű folyamatokkal, ami benned van, csak Te nem mered kimondani. Szükséged van valakire, aki fogja a kezed és nem hagyja, hogy elbizonytalanodj! Itt vagyok Veled és segítek, hogy a gondolataid ne labirintusba vigyenek.

Ez a kedvenc képeim egyike. Miért?

Mert motivál, hogy legyen otthon mindig egy ilyen táskám így feltöltve! Hogy hogyan csináljuk? Jöjjön velem és ebben leszek a partnere!

Akkor most az jár a fejedbe, hogy van e otthon ilyen táskám? 🙂 Lehet, hogy az enyémbe nem pénz van, hanem szabadság, de abból sok. Lehet, hogy neked nem pénz kell, hanem erő, de abból sok. Lehet, hogy akarat és kitartás, de abból kifogyhatatlan. Lehet, hogy áldott állapotba szeretnél kerülni és az a pillanat, ami téged határtalanul kielégítene? De lehet, hogy egy zsák pénz kell, mert nem szeretnél tovább dolgozni és passzív bevétel kell? Vagy csak egy jó munka és te a táskát majd megtöltöd?

Meg kell beszélnünk, hogy mennyi időt adsz magadnak a megvalósulásra és levezetjük Te megy én, hogy milyen lépéseket kell megtenned, hogy elérd, hogy a táskád azzal legyen tele, ami számodra a békességet nyújtja a lelkedben.

Ez egy tiszta, egyszerű kép, amelyet nem lehet félreérteni.

Úgy kell beszélnünk, fogalmaznunk, prezentálnunk magunkat, hogy amit én mondani akarok, azt a másik pontosan ugyanazt kódolja le magának vagyis Ő azt értse alatta ami az én szándékom volt. Rengetegszer a félrebeszéléssel, a nem beszéléssel jutunk el oda, hogy mások teljesen mást gondolnak rólunk, mint amik vagyunk. Nekem már mondták, hogy Te olyan szétszórt vagy, olyan kusza, aki csapong, ebbe is belekezd, abba is és olyan rendezetlennek tűnök, olyan mint egy hurrikán. Nagyon megbántódtam. Ezt nem mondtam a személynek, de hazamentem és szétnéztem a lakásomban, ahol rend van, a ruhák színek szerint. Nem értettem. Aztán megértettem. Én akkor neki akartam megfelelni és olyanná váltam mellette, amilyen az, aki nekem ezt mondta. Én tükörképet tartottam, mert azt hittem, hogy az a jó, ahogy Ő csinálja és biztos így érek célt. Ha most elmondanám neki, hogy magát látta bennem, akkor lehet, hogy hirtelen lefagyna. Tagadna. Van egy képünk magunkról. De ez sokszor nem egyezik azzal, amit a külvilág lát és azzal amilyen igazából szeretnénk lenni.

 

Feleljen meg Önmagadnak, én ebben tudok a partnered lenni! Gyűlölöm a kétszínűséget. Nem is tudok azon emberek fejével gondolkodni, akik ezt teszik. Mindezt alakítják azért, mert hatalomból érvényesülnek és nem tudásból. Az nem tudás, hogy embereket egymás ellen lázítják.. Hidd el, hogy hiába mutatja, az ilyen ember, hogy köszöni jól van, az NEM IGAZ. Sőt még azt is gondolja, hogy jól van. De ez az ember, akinek sokat fáj a feje, aki mindenre vitamint szed, aki meg akar másokat győzni az egészséges életmódról és mindenről ami szerinte jó másnak az csak magát hallja. Akinek alibi hobbija van. Heti több napban azért sportol és keres elfoglaltságot, mert nem akar magával foglalkozni. Sportoló és sportoló között is van különbség. Látni lehet, hogy ki az aki külvilágnak sportol és kit hajt a saját szenvedélye.

Abban leszek a partnered, hogy a szókincs, a kifejezésmód, a hangsúly, a mondatok összetétele, a szavak fontossága átadja másoknak azt amilyen célból elindítod a kommunikációt. A kifejezési módok használata, van amikor minket is meg lep, hogy milyen hatással tud lenni másokra. Nem érted, hogy miért rád figyelnek és miért nem a melletted álló általad sexibbnek tartott emberre. Lesz egy fénylő aurád, kihúzott derekad és csillogó szemed. MÁR CSAK KI KELL LÉPNED ÉLETED SZÍNPADÁRA! Kliséket kapsz, amit beépítünk úgy a mindennapjaidba, hogy önazonos maradj és ragyogjál, ne égjél.

Én listaíró vagyok

Sőt kézzel író vagyok.

Engem jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy mit valósítottam meg aznap. Sokszor annyira rutinná válnak a pillanataink, hogy észre sem vesszük, hogy mennyi mindent teszünk a létezésünkért és a családunkért, a körülöttünk lévő emberekért. Majd hirtelen kiabálunk, kifakadunk, depresszió lesz úrrá rajtunk, mert csak csináljuk és csináljuk amit gondoljuk, hogy a dolgunk, a feladatunk. Nem állunk meg és gondolkozunk azon, hogy ezek igenis nagy dolgok. Amikor valaki azt mondja számodra, hogy bírod? Megkérded: Mit? Mert nem látod már az erdőtől a fát, csak nyesed és nyesed. Abba kell ezt hagyni! Légy úrrá az életeden! Egy színházban a 105. előadást is ugyanúgy kell eljátszani, mintha első lenne. Meg kell látni a saját értékünket!

Ebben tudok a partnered lenni! Rendszeresség, rendezettség, biztonság fontos a lelkünknek. Még annak is, aki azt mondja, hogy a mának él. Hidd el a mának élő ember is vágyik a stabilitásra, de nem meri kimondani, vagy már megteremtette valamilyen olyan oldalról, ami számára a biztonságot, a boldogságot nyújtja, ami az alapokat adja. Engedd, hogy kidobjuk, ami nem használ téged és bevigyük közösen az életedbe, ami lelkesít, amire jó ránézni. Megmutatom, hogyan állj meg néha. Egy gyors segítség: LÉLEGEZZ!! Ne, ne mondd, hogy badarság. Úgy veszel levegőt, hogy észre sem veszed, pedig egy kiabálásnál, rengeteg levegőt veszel. Ne kiabálj, vagy ha már kiabáltál, utána vegyél tudatosan levegőt. Az agyad oxigént kap és vissza fogsz kerülni a kiinduló helyzetbe. Rájössz, hogy semmit nem érsz el erőből. Pihenj, amikor fáradt vagy és fogadd el a támogatást, amikor azt érzed, hogy minden napod egyforma. A szépségeket észre kell venni.

Jó kép.

Sose mondtam, hogy nem fogsz sírni, nem fog a lélek újra épülni, nem fog csípni.

Amikor elkezdtem életmódot váltani, nem az volt nehéz, hogy másképp mást étkezzem, hanem, hogy kivárjam amíg ennek eredményességét fogom látni. Le-föl ingáztam. De nem adtam fel, mert azt mondták, hogy arra gondoljak, hogy azt a zsírtömeget egy hátizsákban, mindig magammal hordom. Velem alszik, kel, sexel, bármi. Nem kell egy pótkerék! Eldöntöttem. Van az utamon diatetikus aki segít és kell is, mert jó elmondani egy hozzáértőnek, hogy mit teszek, hogy haladok és visszamenni kislányba, hogy akár megsimogassa a fejem, akár leszidjon, de érti és velem van és támogat és tudom, hogy érdekli a sorsom és tudom, ebben Ő a partnerem még. Mert mindig kell egy jóbarát! Bárhogy is alakul, a változás: hepe-hupás út.

Már nem kell diatetikus, mert rájöttem, hogy nem neki csinálom, hanem magamnak. Megtanultam a tanulni valót, most tennem kell, amit a lelkem-testem kíván. Magammal kell elszámolnom és nem mástól várni, hogy megdicsérjen. Miért csak akkor csinálunk bármit, ha mások is látják? Változáshoz nekem is kell és kellenek emberek. De már nem dorgálásért vagy dicséretért, hanem tanácsért, tudásért. Elakadásmentes, akadálymentesített életért. Mindannyian fogyatékosok vagyunk, nem csak az akit megsajnálsz a kerekesszékben. Te is kerekesszékben ülsz, amikor valamiben támogatást vársz. Ami egyáltalán nem baj. Merj kérj és megadatik! Az ego, a büszkeség nem itt kell ebben a pillanatban, hogy teret nyerjen az életeden. Tanulj meg a hiányosságon dolgozni és utána önjáró leszel és csak 1 dolgod marad. Nézz tükörbe. Tanácsért, meghallgatásért, tapasztalásért bármikor szívesen látlak. Mert mindig kell egy társ az utadon!