You are currently viewing Kisértés

Kisértés

Ölelés

Amikor úgy gondolod, hogy olyan személy áll előtted, akit elképzeltél, akkor minden olyan magától értetődően működik. Pörög a nyelvem és beszélgetés szinte magától zajlik, észre sem veszem, hogy megy az idő. Vágyom arra, hogy megéritsem, megfogja a kezem és aztán ne engedje el. Ilyenkor nem zavar, hogy megérinti a derekam és megérzi, hogy van ahol nem feszes a testem. Valahogy a megfelelés nem is érdekel, nem zavar, hogy hogyan lát és hol érint meg. Hisz ezt fogja kapni. 🙂 Őt valószínű a szám íze érdekli és az ebből adódó következmény, mert egy adódó pillanatban magához húz és csók lesz belőle. Hosszú csók.  Egy jól átvizsgált csók . 🙂 Jó. Jó íze van és ahogy csinálja az olyan ami miatt a szája a számra tapad. 

Tetszik a mosolya, a csillogó szeme és az, hogy hódítani akar. 

Furcsa, de kimondottan jó érzés, hogy nincs bennem vágyakozás, csak azt érzem, hogy örülök, hogy találkoztam vele és érdekel. De az agyam nem gondolja tovább és nem erőlködik. Ezen én is meglepődöm. 

Aztán megbeszéljük a folytatást, az is rövidre sikerül. Van benne csók, finom érintés és érzékelt kívánalom. 

Helyes, olyan amilyet magamnak kívánnék, de mégis van bennem valami ami nem hagy nyugodni. Aztán amikor hangosan kimondom és összerakom az információkat, rájövök, hogy emögött  az ember mögött más van, mint amit látok. Ezt érzem és hogy mi az igazság ilyenkor már szinte mindegy, mert az érzés már nálam van és ez általa generálódott és nehezen tudná ezt átfordítani. Tudná, de akar e valaki energiát tenni egy kajla hajlamba? Mondjuk úgy, hogy megadom a lehetőséget, de a meglévő helyzetet elzárom. 

Nem lezárom,mert elmondom őszintén a gondolatomat és ha akar tenni, akkor állok elébe, de ha nem, akkor én szeretném elzárni az utat. Tudtam nemet mondani, ami már egy fejlődés. Hatalmas pillanatok voltak ebben a “valamiben”, hasonló érdeklődés a test felismerése és megismerésére és a másiknak nyújtandó orgazmus megtapasztalására. Nekem fontos az utóhatás. Az érzés, amit utána érzek. Melyik kell a 2 óra gyönyör vagy  a hosszú kellemes borzongás? Volt amikor az első utat választottam, de már tudom, hogy magamnak csinálok agyban problémát, a szex után és a semmi következménnyel. 

Szexben nem szabad agyalni. Élvezet és öröm átélése ami a legfontosabb számomra. Viszont a kapcsolathoz, akár 1 óra, akár 1 év, akár 10 év vagy bármeddig is tart, nem szabad ész nélkül benne mozogni és elveszíteni . Viszont a döntéseknél a szívem  érzésére hallgatok. Még akkor is, ha akkor fáj. …

Pedig a szexuális öröm egy hatalmas boldogság és tenni az összes intim létével hatalmas mámor. Tenni minden pillanatban és átélni, hogy az ember sexi ad egy magabiztosságot. A kisértés velem van, de …..

A kisértés a szabadságom felelőssége. 

Leave a Reply