You are currently viewing Jól vagyok

Jól vagyok

Nem ronthatod el a hetemet!

Tudod miért írok – hogy elmondjam, hogy jól vagyok!

Ha valaki elronthatja a hetemet, az én saját magam vagyok, de más ember, vagy külső hatás amit csak magamra veszek, az semmiképpen nem.

Ne kérdezd, hogy történt e valami. Semmi nem történt, most csak azért írok, hogy tudjátok, hogy bárki bármit is mond, annak feldolgozása csak rajtad múlik. Senki nem teheti meg velünk, hogy egy nyönyörű tavasz kezdeti napon, depresszív hangulatú tyúkot csináljon belőlünk!

Gyönyörű luxuskurvát varázsolunk magunkból és a világ legboldogabb embereként dolgozzuk végig a napot. Miért kell eltakarni a rosszkedvet? Nem, nem drága olvasó. Nincs rossz kedv. Ha volt is valami, az inkább boszorkányüldözés, szenvedélyes hangulatnyilvánítás, érzelmek ördöngös hullámai. Részemről. Részedről mi? – Az a te dolgod! Miért mondom, hogy luxus kurva? – Mert a férfinek- anya van és kurva. Szerintem. Szerinted mást is lát egy nőből?

Huuuuú, most szidtam a férfiakat? – nem akarom, de nem tudom nem tenni. Egyszerűen vissznek az ujjaim és irják a sorokat és mintha hatással se lennék arra, hogy mi kerül ide az oldalra, jönnek belőlem a részvétnyilvánítások a férfiak felé. Sajnálom, hogy egyszerűek. Aztán 2 percig irigylem, hogy de könnyű életük van. 🙂 Kevés dolog érdekli őket. Nem értem miért, aztán kicsit örülök, mert könnyű velük lépést tartani.

Nem kell nagy tudás, hogy a világ legjobb nője légy bármelyik férfi mellett. Istenitsd és etesd. Kicsit szégyenletes, hogy tényleg csak ennyi – másik oldalról boldogsággal tölt el, mert ha csak ennyi, akkor erre van energiánk és egyszerre több párhuzamos boldog pillanat lehet elindítva. Hiszen egy nő bonyolultabb, többre vágyik és ha magunknak kell megszerezni, akkor drága Uraim, nosza, mi megszerezzük. Ha több szájat kell etetni ehhez, akkor etetjük. Aztán az marad, aki tovább bírja 🙂 mert Uraim, mindig a nő választ!

Jaj, ma valami nagyon furcsa energiák mozognak odafenn, hogy a hét elején már lehordom, elhordom, felzaklatom, kitessékelem, elbocsátom szavakat hoz belőlem elő ez a rezgési állapot.

Nem tudnék, soha úgy nőt szeretni, mint férfit és annyira ideges lenni egy barátnőre se, mint egy vadat úző férfinek nevezett személyre. 🙂 Vagytok akik vagytok, teszitek amit tudtok, aztán az okos nő majd mint egy anyacsavar, becsavar és megcsavar és aztán hagyja, hogy a rozsda megmarjon. 🙂 Okos nő nem hagy rozsdásodni. – Inkább oda fog adni másnak. Mert vannak akik a levetett csontot szeretik és megmenteni a másikat. Mentős – nővérke szerep. Ezért szeretik a nőt a farsangot, mert nyíltan beöltözhetnek?

Na nézzük, ha egy nő pl.

– apácának öltözik – akkor az rosszat tett a múlt héten és bünhődik most?

– piroskának – akkor azt mondja, hogy azt teszel velem, amit csak akarsz?

– ha banánfa, akkor – porolj le és kapd be az érett gyümölcseim?

– ha kalózlány, akkor – minden kikötőben jártam már – ne hidd, hogy te vagy a végállomás?

– ha királylánynak – akkor csodálj és én pórázon mutogatlak?

– Ha állatka vagy, bármilyen is – akkor te szereted hármasban csinálni?

Na jó abbahagyom… Lényeg, hogy rájöttem, hogy a beöltözös szerepjáték miért része a sexuális intimitiásnak egyes kapcsolatokban. Őszinte leszek, még ilyet nem tettem, de lehetséges, hogy egy nővérke köppenyt beszerzek 🙂 Meggyőgyítok egy beteg lelket, vagy az orvostól leckét veszek 🙂

Legfontosabb: Mosolyogj, fesd ki a szemed és vegyél fel egy sexi melltartót és mondd mindenkinek! Kapjátok be! 🙂

Csók ( Vonzerő)

Leave a Reply