Pályázatok

Megszünik az NFÜ!

13 nov 2013 0 Komment

Írta: sinzoo Kategória:

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség január elsejei hatállyal jogutódlással megszűnik, az ügynökség horizontális feladatai a Miniszterelnökséghez kerülnek, míg az irányítóhatóságok az illetékes szaktárcákhoz.

 

Tovább gyorsult és kényelmesebb lett a pályáztatás

13 szep 2011 0 Komment

Írta: sinzoo Kategória:

 Az NFÜ szeptember 1-jétől megkezdi a papírmentes, internetes pályáztatás bevezetését. A pályázók gyors tájékoztatását eredményező új szolgáltatás lényege, hogy megszűnik a postai úton történő időigényes kommunikáció, levelezés.

Széchenyi Terv: Indul a telephelyfejlesztési pályázat 2011-ben

18 aug 2011 7 Comments

Írta: sinzoo Kategória:

Az Új Széchenyi Terv részeként rövidesen indul a telephelyfejlesztési pályázat 2011-ben, amely keretében kifejezetten ingatlanfejlesztésre lehet, akár 50 % mértékű támogatást elnyerni. A pályázat azoknak lehet érdekes, akik a közeljövőben terveznek új csarnokot, irodát vagy egyéb épületet építeni, megújítani.

pályázat keretében min. 5 millió Ft – maximum 100 millió Ft támogatás igényelhető. Nagyon fontos, hogy a projekt megvalósításával legalább egy munkahelyet kell teremteni. A pályázaton csak olyan vállalkozás indulhat, aki legalább egy lezárt, teljes üzleti évvel rendelkezik.

Cél: a termelési és szolgáltató (de nem logisztikai) tevékenységét fejleszteni kívánó vállalkozások meglévő telephelyének, másrészt a meglévő (1 lezárt üzleti évvel rendelkező) gazdasági társaságok új telephelyeinek kialakítása és fejlesztése, valamint működési helyszínéül szolgáló infrastruktúra fejlesztése.

Új Széchenyi Terv hírlevél 2011/4. szám

6 jún 2011 0 Komment

Írta: sinzoo Kategória:
  2011. évfolyam 04. szám, 2011. május 11. szerda  

Ablakcsere, szigetelés, hőszivattyú - itt vannak a pályázatok!

3 már 2011 6 Comments

Írta: sinzoo Kategória:

Gőzerővel készülhetnek a hazai vállalkozások az Új Széchenyi Terv zöldgazdaság-fejlesztési programjához kapcsolódó, március elsejétől benyújtható pályázatokra. Az érdeklődés nagy, azonban gyakran a már érdeklődők egy részét is elriasztja a tenderek bonyolultsága, így például a kötelezően csatolandó megvalósíthatósági tanulmány, amely költségessé is teszi a pályázást.

Pályázat a 2010. évi legkiemelkedőbb innováció elismerésére

20 jan 2011 0 Komment

Írta: sinzoo Kategória:

Pályázat a 2010. évi legkiemelkedőbb innováció elismerésére

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Vidékfejlesztési Minisztériummal, a Nemzeti Kutatási és technológiai Hivatallal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával, az Iparfejlesztési Közalapítvánnyal közösen – immár 19. alkalommal teszi közzé a 2010. évi MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Bemutatásra került az Új Széchenyi Terv

20 jan 2011 0 Komment

Írta: sinzoo Kategória:

Felhívom szíves figyelmét, hogy a mai napon hivatalosan bemutatásra került az Új Széchenyi Terv.

A stratégia és a pályázati kiírások elérhetőek a www.ujszechenyiterv.gov.hu oldalon.

Eszközbeszerzési pályázat (vidéken és Pest megyében is beadható: 2010. október 4-ig)

16 szep 2010 0 Komment

Írta: Szabó Krisztina Kategória:

Eszközbeszerzési pályázat (vidéken és Pest megyében is beadható: 2010. október 4-ig):

A pályázat keretében 1-20 millió Ft, 25-30% mértékű vissza nem térítendő állami támogatás nyerhető el a megvalósítás helyszínétől függően (a támogatás mértékénél a hátrányos és nem hátrányos kistérségi besorolás az irányadó).
 
Támogatható tevékenységek:
(A 3.-5. pontokban szereplő tevékenységek csak az 1. vagy a 2. pontban foglaltakkal együtt támogathatóak. Az 1. és 2. pontban felsorolt tevékenységek önállóan is támogathatóak. A 3. és 4. pontban szereplő tevékenységek csak együttesen támogathatóak. 

Eszközbeszerzési kérdőív

2 szep 2010 9 Comments

Írta: sinzoo Kategória:

Eszközbeszerzési pályázatok 2010

Még mindig van lehetőség a legnépszerűbb pályázatra, a vállalkozások gép- és eszközbeszerzésének támogatására.
Sokan lemaradtak a tavalyi pályázatról, Ön ragadja meg a lehetőséget most!
Pályázatát munkadíj felszámolása nélkül, csak sikerdíjért írjuk meg Önnek!